вівторок, 11 лютого 2014 р.

Запрошуємо 20 лютого 2014 року (м.Львів) на круглий стіл: "Незалежний громадський моніторинг Бюджету Львівщини"


20 лютого 2014 (четвер) у м. Львові в рамках проекту «Громадський моніторинг місцевих бюджетів Львівської області», за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», відбудеться круглий стіл на тему: «Незалежний громадський моніторинг Бюджету Львівщини: проблеми та перспективи».

 

Для участі у круглому столі запрошуються представники громадських організацій, місцевої влади та експерти з питань формування та виконання місцевих бюджетів з провідних вищих навчальних закладів та наукових інституцій Львівського області.

Час проведення круглого столу – з 12.00 до 15.00 (Реєстрація з 11.30).
Місце проведення: м. Львів, за адресою пр.Шевченка 9, (Банківський інститут).

Для участі у круглому столі просимо зареєструватися за посиланням: http://goo.gl/y8CrXf   
або за телефоном 050-672-0762

На круглому столі  будуть заслуханий виступ голови постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності ЛОР, к.е.н. Качмарика Я.Д. та доповіді експертів (д.е.н. професора, Сторонянської І.З.; д.е.н. Другова О.О., к.е.н. Кульчицького І.І.) щодо основних  проблем та недоліків формування доходів бюджетів міст Львівщини, оцінювання ефективності і результативності використання їх фінансового ресурсу,  обговорено з учасниками питання забезпечення прозорості бюджетного процесу на місцевому та регіональному рівнях, активізації залучення громадськості до моніторингу формування і виконання місцевих бюджетів, можливостей поширення в Україні європейського досвіду громадського бюджетування.

Головною метою круглого столу є проведення громадського обговорення та формування пакету пропозицій органам управління місцевого та регіонального рівня щодо актуальних проблем формування, виконання та звітування у сфері бюджетного процесу міст Львівщини, застосування програмно-цільового методу бюджетування та усунення його недоліків, а також налагодження взаємодії між органами влади, місцевого самоврядування та територіальними громадами задля підвищення ефективності управління фінансовим ресурсом.















Немає коментарів:

Дописати коментар