понеділок, 16 червня 2014 р.

24.06.2014 у м.Львові відбудеться семінар «Сучасні підходи до організації бюджетного процесу на місцевому рівні».


24 червня 2014 року (вівторок) у м. Львові в рамках проекту «Громадський моніторинг місцевих бюджетів Львівської області» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», відбудеться семінар «Сучасні підходи до організації бюджетного процесу на місцевому рівні».

Місце та час проведення круглого столу – м. Львів, вул. Козельницького 4, в приміщенні Інституту регіональних дослідженьНАН України, 3 поверх, зал засідань. з 10.00 до 15.00.
 Для участі у семінарі запрошуються представники громадських організацій, місцевих органів влади, депутати обласних рад, фахівці з питань бюджетного процесу провідних вищих навчальних закладів та наукових інституцій Львівського області.
 Головною метою семінару є презентація результатів громадського моніторингу бюджетів міст обласного значення Львівської області, обговорення проблем та перспектив застосування в Україні бюджетної адвокації, як методу формування громадських бюджетів, налагодження співпраці між місцевими органами влади та громадськими організаціями.
Кожний учасник семінару отримає інформаційно-аналітичне видання «Громадський моніторинг бюджетів міст обласного значення Львівської області», що було видано в рамках проекту.
 Для реєстрації участі у семінарі просимо до 20.06.2014 надіслати Вашу інформацію (ПІБ, контактний телефон, місце праці та посада) на email: kivanlviv@gmail.com або за телефоном 050-672-0762 Іван Кульчицький.


Немає коментарів:

Дописати коментар